گروه مهندسی طراحی و معماری سازه تیم ، طراحی فضاهای داخلی و بیرونی را به صورت کاربردی و با نگاهی دقیق به نیازها و خواسته ها و تمایلات و سبک زندگی کارفرما به انجام رسانیده و با ارایه پیشنهادهای حرفه ای خود ایده ها را پالایش می نماید و با بهره گیری از هنر و تجربه خبره ترین استاد کاران فنون مختلف دکوراسیون داخلی از جمله، گچ بری، نجاری، آیینه کاری، رنگ و پتینه، نقاشی هنری، برنزکاری و… اقدام به اجرای طرح با بالاترین کیفیت می نماید. مراحل و پروسه طراحی داخلی گروه مهندسی طراحی و معماری سازه تیم به شرح ذیل می باشد.
فرآیند طراحی و ایده پردازی بهسختی قابلطبقهبندی بوده و ماحصل رویکردهای مختلف، عوامل تأثیرگذار گوناگون بر پایه آزمونوخطا میباشد. هـر پروژهی طراحـی بـا جسـتجو بـرای یافتـن یـک ایـده و یـا درک شـهودی از نحوهی حـل مسـئله شـروع میشود. «ایدهی طراحـی»، شـروع یـک مسـیر طولانـی اسـت کـه در آن، طـراح «ایـده» را بهدقت تعریـف میکند، آن را اصلاح میکند، بـه آن شـاخ و بـرگ میدهد و در راسـتای حـل مسـائل و پاسـخگویی بـه نیازهـا بهگونهای پیاپـی، نتایج بهدستآمده را ارزیابـی و سپس رد میکند.
تمرکز یک طراح در مسـیر حرکـت و نتایج طراحـی تأثیرگـذار اسـت.
-
مراجعه به محل پروژه و برداشت دقیق از محیط شامل اندازه ها و موقعیت پنجره ها و مقدار دریافت نور محیط، ارتفاع سقف، تکنولوژی و امکانات بکار رفته در ساختمان، ارزیابی آکوستیک و عایق بندی صوتی دیوارها ، انرژی بدست آمده از مناظر اطراف و ..
-
در مورد فضاهای مسکونی ، دریافت نظرات کارفرما و اعضای خانواده در مورد سبک زندگی life style و سبک دکوراسیون داخلی مورد علاقه و بودجه در نظر گرفته شده
-
در مورد فضاهای اداری و عمومی ، دریافت نظرات کارفرما و کارشناسان فنی و کارکنان مجموعه و برآورد نیازها و ایجاد محدود های کاری و حریم خصوصی افراد و بودجه در نظر گرفته شده
خلاقیت عضو ناگسستنی هر هنر و هنرمندی است. از سوی دیگر جرقه ی تشکیل تمام دانش ها و علوم فنی با فاکتوری به نام خلاقیت بوده است. از آن جایی که معماری ترکیبی از هنر و فن است پس خلاقیت نقش بسیار مهمی در آن دارد. سال ها قبل این تفکر وجود داشت که خلاقیت امری ذاتی است و به شیوه اکتسابی قابل دریافت نیست. در این نوع تفکر تبدیل شدن به یک هنرمند یا معمار حاذق تابع ذات و شانس بوده و در اصل آموزش، مشاهده، پرس و جو و غیره نقشی در آن نداشته اند.
امروزه اما محققان معتقدند خلاقیت نیز مانند بسیاری دیگر از استعدادها تا حد زیادی می تواند اکتسابی بوده و از طریق برنامه ای هدفمند و منسجم به دست آید. خلاقیت را میتوان یافتن راه حلی جدید برای حل یک نیاز یا مشکل دانست. اگرچه تعریف آن می تواند بسیار متنوع و گوناگون تر باشد. در زمینه خلاقیت و نوآوری، معماری یکی از پیشگام ترین هنر ها بوده به طوریکه میتوان ادعا کرد هر پروژه معماری چه کوچک و چه بزرگ در هر نقطه جهان چالشی است که معمار با خلاقیت خود به آن پاسخ می گوید.
-
ایده پردازی با توجه به اطلاعات جمع آوری شده
-
جمع بندی ایده ها و اطلاعات و ارائه به گروه فنی جهت بررسی فنی و تهیه طرح اولیه.
-
ارایه طرح اولیه به کارفرما و بررسی مجدد طرح با توجه به علایق و سلایق کارفرما
-
اعمال اصلاحات خواسته شده در طرح
-
ارائه طرح نهایی و در صورت لزوم اصلاح مجدد و دریافت تاییدیه طرح
- تمامی پروژه های با کیفیت بالا و طراحی زیبا ارائه خواهد شد